Diensten

 

 

Accountancy

Uw administratie wordt verwerkt van A tot Z of van factuur tot jaarrekening. Dit op maat van uw KMO, éénmanszaak of vereniging. 
 

Audit

We ondersteunen u bij belangrijke gebeurtenissen zoals overnames, waardebepalingen, fiscale controles, financieringen zodat u altijd over betrouwbare cijfers kunt beschikken. 
 

Gratis eerstelijnsadvies

Hebt u reeds concrete plannen voor de opstart van uw onderneming of wenst u gewoon een luisterend oor voor al uw ideeën, dan kunt u bij ons terecht voor vakkundig advies. 
 

Human Resource

Van verloningsproblematiek tot personeelsbeleid : we begeleiden u doorheen alle valkuilen. 
 

Personenbelasting

Bent u bedrijfsleider, zelfstandige of particulier ? We verzorgen en begeleiden u tijdens al deze formaliteiten. 
 

Vennootschapsbelasting

We gidsen u door de jungle van steeds wijzigende strategieën en allerhande tips met als doel u maatwerk aan te bieden waardoor u belastingen bespaart ! 
 

Juridisch

U kunt bij ons terecht met allerhande vragen over huur- of koopovereenkomsten, management- en consultancyovereenkomsten, aandeelhoudersovereenkomsten of diverse notulen. 
 

Financieel plan

Voor het opstellen van een financieel plan bij de opstart van uw onderneming is professionele hulp noodzakelijk. Door onze jarenlange ervaring in allerhande sectoren kunnen we u bijstaan met cijfers en advies. Samen komen we tot een werkbaar project. 
 

Waardebepaling

Wenst u over te nemen of net over te laten dan is een professionele waardebepaling essentieel om de onderhandeling aan te vatten. We ondersteunen u tijdens het ganse proces. 
 

Administratieve organisatie en kwaliteitsbewaking

We zorgen ervoor dat de onderneming administratief zodanig gestructureerd is, dat hij zijn taak met maximale compensatie kan uitvoeren. We hebben dus een concrete en actieve rol in de organisatie van de boekhoudkundige en administratieve diensten van de bedrijven. 
 

Startersbegeleiding

Bent u pas afgestudeerd? Of wilt u uw carrière een nieuwe wending geven? En denkt u daarbij aan het een eigen zaak beginnen? Wij begeleiden u als startende ondernemer van A tot Z, zodat u met kennis van zaken kan beginnen aan een nieuw avontuur. Want... goed begonnen is half gewonnen én u kunt genieten van ons gratis eerstelijnsadvies ! 
 

Consulting

We bieden u een waaier van adviezen en diensten aan op het gebied van boekhouding, fiscaliteit, verloningsproblematieken, organisatie enz. 
 

Wettelijke verplichtingen

We verzorgen : uw publicaties in het Belgisch Staatsblad, uw inschrijvingen in de kruispuntbank, uw inschrijvingen als btw-belastingplichtige. 
 

Sociale bijdragen

We verzorgen uw inschrijving bij een sociaal verzekeringsfonds en adviseren u over alle opportuniteiten. 
 

Nieuwsbrieven

U blijft op de hoogte van alle updates en weetjes over alle domeinen die u als ondernemer interesseren. 
 

Digitalisering

We beschikken over een allerhande toepassingen om uw transfer van documenten of het bijhouden en presenteren van uw boekhouding digitaal te ondersteunen. Een online-platform houdt alle belangrijke documenten voor u overzichtelijk bij elkaar. 
 

Vennootschapsrecht

Vragen inzake oprichtingen, omvormingen, WCO, aansprakelijkheid, alarmbelprocedures, enz.. worden snel en vakkundig beantwoord. 
 

Herstructureringen

U denkt aan het verkopen van afdelingen, overnames of fusie dan kunt u bij ons terecht voor begeleiding en advies. Een netwerk van bedrijfsrevisoren, advocaten, vastgoedexperten en notarissen staat hiervoor ter beschikking. 
 

Witwaswetgeving

Weet welke stappen je dient te zetten om de anti-witwaswetgeving te respecteren en verruim uw inzichten over fraude. 
 

Vermogensplanning

We adviseren u over het verwerven van zowel privé- als bedrijfsvermogen. Samen stellen we met u een termijnplanning op waarin alle keuzes aan bod komen. 
 

Fiscale controles

We staan u hier niet alleen bij maar nemen ook alle werk uit uw handen zodat u zeker bent dat uw dossier optimaal wordt verdedigd. 
 

Financieringsaanvragen

We stellen samen met u het financieringsdossier samen en behandelen dit ook bij de kredietinstellingen. 
 

Stopzetting

We helpen u dit proces correct af te ronden op administratief, juridisch en fiscaal vlak. 
 

Eénmanszaken

U drijft uw economische activiteit als een natuurlijk persoon ? Ook hierin staan wij u bij van a tot z. 
 

Vennootschappen

Welke vennootschapsvorm u ook kiest, we begeleiden u doorheen alle uitdagingen inzake boekhouding en fiscaliteit. 
 

Vzw’s

Deze vereniging heeft specifieke eisen en oplossingen. Reeds vele jaren hebben we experise op dit vlak. 
 

Balansanalyse

Balansen interpreteren stelt de nodige uitdagingen, we leggen u alle onderdelen uit zodat u het bos weer door de bomen ziet. 
 

Corona

Dit virus stelt ons voor gigantische uitdagingen als ondernemer. We helpen u om de waterval aan maatregelen te doorgronden en te gebruiken in uw voordeel. 
 

Bijberoep of hoofdberoep

Aan deze keuze hangen vele gevolgen en voorwaarden, wij kunnen u daarbij helpen. 
 

Subsidies

Kmo-groeipakketten, kmo-portefeuilles, innovatiesubsidies zijn slechts enkele voorbeelden van een resem aan mogelijkheden. We gidsen u vakkundig door dit landschap. 
 

Loonoptimalisatie

Kosten besparen dankzij loonkostoptimalisatie. Samen met u bekijken we alle verloningsvormen zo bespaart u tijd en kosten. 
 

Bedrijfsopvolging

Wenst u de fakkel door te geven dan helpen we u graag verder met uitdagingen zoals waardering, overdrachtsovereenkomsten, familiale overdrachten. 
 

Coda-bestanden

Ook wij maken gebruik van codabox om uw uittreksels automatisch in te lezen. Zo hoeft u niet steeds alles af te drukken en te bewaren.