Een professionele groei van uw onderneming of zelfstandige activiteit wordt bevorderd door een solide vertrouwensrelatie en een effectieve samenwerking tussen de ondernemer en zijn accountant.

 

Al meer dan 40 jaar begeleiden we ondernemers uit diverse sectoren.


Al meer dan 40 jaar ondersteunen wij ondernemers uit diverse sectoren. Binnen ons accountantskantoor, RD Accountants, krijgt elke klant persoonlijke begeleiding van onze dossierbeheerders, met een specifieke focus op professioneel maatwerk voor fiscaal advies. Daarnaast hebben we ons omringd met een uitgebreid netwerk van andere experts, waaronder bedrijfsrevisoren, advocaten, notarissen, vastgoedexperts, bankiers, makelaars, en meer.

Het leiden van een onderneming is geen eenvoudige taak. Gelukkig beschikken wij over de nodige ervaring om u bij te staan.

 

Vinger aan de pols


Via ons klantenportaal My-RD krijgt elke klant toegang tot onze geselecteerde IT-partners:

Billit:
Het Billit-platform biedt geavanceerde digitale factuurverwerkingssoftware en een geïntegreerd digitaal facturatieplatform met Peppol-netwerkondersteuning. Dit platform is geschikt voor ondernemingen van elke omvang.

Bizzcontrol:
Met de Bizzcontrol-tool kunnen we klantgerichte en overzichtelijke rapporten opstellen. Deze rapporten bieden u te allen tijde een duidelijk inzicht in de financiële situatie van uw onderneming.

Vectera:
Via de Vectera-applicatie kunnen we geavanceerde digitale vergaderruimtes openen voor onze klanten. De opgemaakte rapporten van Bizzcontrol worden geüpload naar Vectera, waar ze zowel geraadpleegd als besproken kunnen worden tijdens digitale vergaderingen.

De samenwerkingen met onze IT-partners stelt ons in staat om u een uitgebreide en geïntegreerde service te bieden, waarbij de verschillende tools naadloos samenwerken om uw zakelijke processen te optimaliseren.


Neem contact met ons op