Onze 5 beloften

 

Toegankelijk

 

Bij RD-Accountants verwelkomen we iedereen met open armen in ons laagdrempelige kantoor. Of je nu advies nodig hebt of gewoon even wilt binnen springen, bij ons ben je altijd welkom. Een luisterend oor en deskundig advies vormen ons handelsmerk!

 

Je vindt ons kantoor in de Stationsstraat 38, vlakbij de afrit van de E40 autosnelweg in 8210 Loppem-Zedelgem. Aarzel niet om langs te komen voor een verkennend gesprek. We staan klaar om je te verwelkomen en te helpen met eventuele vragen.
 
 

Duidelijke afspraken.....maken goede vrienden!

 

Als ondernemer begrijpt u het belang van duidelijkheid en wilt u geen onaangename verrassingen tegenkomen. Bij RD-Accountants bieden wij kristalhelder en doelgericht advies, wat zich weerspiegelt in al onze handelingen, van advies tot actie en facturatie. Ons uurloon wordt vooraf besproken en afgestemd op de specifieke behoeften van uw onderneming. Hierin zijn we zeer competitief!

 

Om transparantie te waarborgen, hanteren we een facturatiemethode met maandelijkse voorschotten. Via een beveiligde app heeft elke klant toegang tot overzichtelijke facturen en prestaties. Zo kunt u altijd uw financiële situatie nauwlettend volgen.

 

Voor startende ondernemers bieden we een vrijblijvend en kosteloos verkennend gesprek aan. Hierin brengen we samen uw behoeften en mogelijkheden in kaart, zodat we een op maat gemaakte ondersteuning kunnen bieden.

 
 

Communicatief

 

Effectieve communicatieve vaardigheden vormen de ruggengraat van een soepele en aangename samenwerking. In ons open kantoor maken we gebruik van diverse digitale toepassingen om dit te ondersteunen.

 

Of het nu gaat om online boekhouding, het scannen van al uw documenten, digitale nieuwsbrieven, onze website, betaalapplicaties, het klantenplatform, en meer - we omarmen technologie en praktische samenwerkingsvormen. Op die manier blijven we nauwlettend op de hoogte van nieuwe technologieën en werkmethoden. Bij RD-Accountants streven we ernaar om altijd up-to-date te zijn en een voortrekkersrol te vervullen in het toepassen van innovatieve oplossingen voor een efficiënte en moderne samenwerking.

 

Bovendien maken we gebruik van geavanceerde rapportageprogramma's om onze klanten regelmatig gedetailleerde overzichten te bieden van de financiële situatie van hun onderneming. Zo waarborgen we transparantie en stellen we onze klanten in staat om op elk moment een duidelijk inzicht te hebben in hun zakelijke financiën.

 
 

Klantgericht

 

Onze focus ligt op u, niet andersom. Altijd bereikbaar en met een commerciële insteek. Als u niet naar ons toe kunt komen, komen wij naar u toe. Dankzij onze betrokkenheid bij nieuwe technologieën kunnen we u ook bereiken via online vergaderruimtes. Heeft u een dringende vraag tijdens het weekend of buiten kantooruren? Geen zorgen, al onze klanten hebben directe toegang tot hun adviseur. Bij RD-Accountants streven we naar maximale toegankelijkheid en flexibiliteit, waarbij we moderne technologieën benutten om u op de meest handige manier van dienst te zijn.

 
 

Transparant

 

Een solide vertrouwensrelatie en een effectieve samenwerking tussen de ondernemer en ons kantoor vormen de essentie voor een professionele ontwikkeling van uw bedrijf of zelfstandige activiteit. Wij bieden u een transparant en duidelijk platform waarop onze samenwerking kan gedijen. We kijken uit naar de kans om samen te groeien. Tot binnenkort!