Onze 5 beloften

 

Toegankelijk


We zijn een laagdrempelig kantoor waarbij iedereen altijd welkom is om binnen te springen. Een luisterend oor en advies is ons handelsmerk!
Ons kantoor bevindt zich in de Stationsstraat 38, net aan de afrit van de autosnelweg E40 te 8210 Loppem-Zedelgem. Kom gerust eens langs voor een verkennend gesprek.


 
 

Duidelijke afspraken.....maken goede vrienden!


Als ondernemer wilt U exact weten waar U aan toe bent en wilt U niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Onze adviezen zijn kristalhelder en doelgericht. Dit merkt u ook in al onze handelingen. Van advies tot actie en facturatie. Ons uurloon wordt op voorhand besproken en is op maat van uw onderneming. Ook op dit vlak zijn we uiterst concurrentieel!
De facturatie gebeurt via maandelijkse voorschotten waarbij elke klant via een beveiligde app onze facturen en prestaties kan opvolgen.
Als starter kan U vrijblijvend en gratis een eerste verkennend gesprek bekomen om uw behoeften en mogelijkheden in kaart te brengen.
 
 

Communicatief


Communicatieve vaardigheden zijn belangrijk voor een soepele en prettige samenwerking, ons open kantoor en de nodige digitale toepassingen ondersteunen dit.
Online boekhouding, het inscannen van al uw documenten, digitale nieuwsbrieven, onze website, betaalapplicaties, het klantenplatform, enzovoort… We zetten volop in op technologie en praktische samenwerkingsvormen. DUS we houden onze vinger aan de pols inzake nieuwe technologieën en werkwijzen.
 
 

Klantgericht


We zijn er voor u en niet omgekeerd, altijd bereikbaar en commercieel. Geraakt u niet tot bij ons dan komen we tot bij u… Hebt u een dringende vraag tijdens het weekend of na kantooruren, geen probleem al onze klanten hebben een directe lijn tot hun adviseur.
 
 

Transparant


Een goede vertrouwensrelatie en een optimale wisselwerking tussen de ondernemer en ons kantoor vormen samen de sleutel tot een professionele uitbouw van uw onderneming of zelfstandige activiteit. We bieden u een helder en doorzichtig platform waarop onze samenwerking kan groeien.
Tot binnenkort !